Instruktører

Træningen i Friskis&Svettis styres af vores dygtige instruktører.

Musikken i træningen

Ingen jympa - uden musik.

Om Friskis&Svettis

Friskis&Svettis er oprindelig en svensk idrætsforening, som tilbyder glad, enkel og god motion for alle. I Sverige er der omkring 500.000 medlemmer. Den danske afdeling af F&S startede i 2000 og har omkring 200 medlemmer.
 
Frivillig basis
F&S er en frivillig idrætsorganisation. Det betyder, at ingen skal tjene penge på foreningen, men alle indtægter bliver i foreningen, og anvendes til aktiviteter til gavn for medlemmerne. Alle i Friskis&Svettis arbejder på frivillig basis; vores instruktører, bestyrelsesmedlemmer og værter.

Målsætning
Vi vil have så mange som muligt til at øge deres velbefindende gennem aktivitet og motion. Vi vil øge motionsudbuddet og skabe en positiv mødeplads for alle typer af mennesker - unge og gamle, trænede og utrænede, mænd og kvinder.

Træningen
Vores træning er sjov, med fart og enkle bevægelser, der med god musik giver os energi til at fortsætte. Mennesket er bygget til at bevæge sig. Når vi bevæger os får vi det godt i både krop og sjæl. Hvis det er sjovt, gør vi det ofte.
 
Hos F&S
- skal man ikke tilmelde sig et hold i forvejen, man møder bare op til træning. Der er derfor ingen gebyr, hvis man ikke møder op.
- har vi flere gange om året besøg af gæsteinstruktører fra Sverige, hvor vi har mulighed for at prøve andre typer træning, fx intensiv træning og dans fuego.
- afholdes der aktiviteter for medlemmerne med mulighed for socialt samvær. Vi tilbyder fx nytårskur med forskellige pas.
- er vi ikke flere, end at vi kender hinanden.
 
Det siger medlemmerne om, hvorfor de har valgt F&S 
 
- "Hos F&S har man en afslappet, men alligevel helhjertet, seriøs holdning til træningen. Instruktørerne er inspirerende forbilleder, og de eneste krav, der stilles, stilles af én selv. De forskellige niveauer er med til at dosere træningen på den bedste måde".
 
- "Der er fleksibilitet i forhold til træningstider, det er et helt koncept med opvarmning, styrke, puls, udstrækning, god musik og gode instruktører".
 
- "Jeg skal ikke tilmelde mig et bestemt hold, ej heller fra gang til gang, kan komme når der er mulighed for det, der er weekendtræning, rigtig søde værter og instruktører = giver en god stemning, du glæder dig til at komme igen, rimelig pris, nemt at indbetale".
 
- "Det er billigt, kvaliteten er i top".
 
- "Mange træningstidspunkter, gode undervisere, varieret program, rimelig pris, det er bare helt ok og ikke til at undvære".
 
- "Jeg kan komme når jeg har lyst, flere forskellige hold at vælge imellem, kan komme, når jeg har fri, bliver altid i godt humør, dejlige instruktører, herlig musik".
 
- "Der er mange hold og muligheder og søde, dygtige instruktører. Godt humør kendetegner alle hold".
 
- "Det er sjovt, afslappet, god og alsidig motion".
 
- "Der er variation af trænere og hold. God og glad musik. Konceptet med frivillighed er fantastisk".
 
- "Her er glade og friske deltagere, fed musik, frivillige instruktører".
 
- "F&S er en god blanding af konditions- og styrketræning til god musik i uformelle rammer".
 
- "Det er billigt, der er hamrende gode instruktører, der er altid god stemning, alle kan være med, det er sjovt, sjovt, sjovt".
 
- "Der er en rigtig god stemning - næsten ligesom i gamle dage, hvor der var gymnastik i forsamlingshuset :)"
 
- "Det er sjovt, og her er plads til alle, og man kan selv sætte niveauet, man kommer alle muskelgrupper igennem, god kondi og udstræk".
 
- "Man kan bare komme uden at tilmelde sig, man er som man er, lige meget om man har dyrt tøj eller ej, alle er velkomne".
 
- "God stemning, plads til alle "ung" som "gammel", dygtige instruktører, god træning".
 
- "Hyggeligt, holistisk, hårdt, alsidigt, fleksibelt".
 
- "Glad musik, charmerende dygtige instruktører, frivilligt arbejde, vi trækker sammen, mulighed for træning alle dage. Godt koncept - fra svensk - dejligt med vores Fælledparktræning".
 
- "Mere intimt, man kender (næsten) alle dem, der kommer til træning".
 
- "Det er hyggeligt med den "klub"form, det har".
 
- "Der er god stemning og søde mennesker".